Астрологиня зазначила, що перша та друга декада місяця буде сповнена різних подій як на фронті, так і в суспільстві.

За словами Яни Тимощук, жителів України чекають не тільки події на лінії зіткнення, а й магнітні бурі. Про це астрологиня розповіла в інтерв'ю Уніан.

Активні ракетні удари будуть нанесені по центральній частині країни та Криму. За баченням жінки, на Донецькому та Запорізькому напрямку буде "м'ясорубка". Однак, шлях до моря буде відкритий, тому існує ймовірність того, що війська рф будуть відступати саме цим шляхом.

Військові рф та білорусі, фото GettyImagеs
Військові рф та білорусі, фото GettyImagеs

Окрім центру та Криму, постраждати від росії можуть ще два напрямки: Харківський та Дніпропетровський. На сам Харків може готуватися наступ. Івано-Франківськ, Суми, Львів, Житомир, Кривий Ріг також будуть "під прицілом" та знаходяться в небезпеці. За думкою Тимощук, Крим буде повертатися до своїх історичних кордонів: тобто з точки футурології не буде належати ні Україні, ні росії.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд виплатить значну допомогу: хто з українців отримає до 21 000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

В минулому році через масовані обстріли були відключення світла, тому астрологиня спрогнозувала ситуацію з електроенергією в цьому місяці.

Блекаут в столиці. Фото: Youtube
Блекаут в столиці. Фото: Youtube

За прогнозами Яни Тимощук, можливі відключення світла вже в вересні, в декількох містах через сильні пошкодження. Тривалих блекаутів не буде, а зима буде теплою.

Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, шлях до серця чоловіка лежить через шлунок: страви, перед якими не встоять різні знаки Зодіаку

Раніше портал Знай інформував, все з чистого аркуша: для яких знаків Зодіаку життя почнеться з кардинальних змін

Також наш портал повідомляв, ви завжди будете винні: три знаки Зодіаку, які можуть розбити серце лише за один день