Під час війни в Україні почали активно ремонтувати дороги за рахунок державного бюджету. На це "зливають" мільйони гривень, про що говорять скандальні публічні тендери. На Рівненщині вирішили не відставати і також провести капітальний ремонт, але не дороги, а мосту.

Усього на капітальний ремонт мосту через річку Случ на км 302+974 автомобільної дороги загального користування державного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин вирішили виділити понад 529 мільйонів гривень.

Тендер на ремонт мосту, скріншот
Тендер на ремонт мосту, скріншот

Цікаво те, що тендер зовсім не проводили, а ремонт дороги запланували по прямій закупівлі. Переможцем стало ТОВ "КГ "АВТОСТРАДА". Роботи мають виконати до 31 грудня 2024 року.

Тендери на ремонт мосту, скріншот
Тендери на ремонт мосту, скріншот

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Однак це не єдиний нюанс, який викликає сумніви, адже ця ж компанія минулого року отримала тендер на проведення ремонтних робіт на 390 мільйонів, на цьому мосту. Втім, провести вона їх не встигла, тому було укладено додатковий договір.

Кінцевий термін виконання робіт перенесли рівно на рік. При цьому підрядник уже отримав велику частину грошей – 256 мільйонів лише за серпень цього року.

Це означає, що компанії вже виділили гроші, але ремонт вона так і не провела, а після перемогла ще в одному тендері на суму 529 мільйонів.

Тендер на ремонт мосту, скріншот
Тендер на ремонт мосту, скріншот

Нагадаємо, Шурма підтвердив, що його родина має "сонячний бізнес" в окупації, але назвав звинувачення – "маніпуляцією"

Раніше ми писали про те, що з бюджету знову хочуть віддати мільйони на серіал: але обійдеться без Поворознюка

Як повідомляв Знай.ua, розбагатіла на держтендерах і порушувала умови: 88 млн на ремонт їдальні в Конча-Заспі віддали кримінальній фірмі