45-річний мешканець Києва запросив росіянку до себе в гості.

Щоб отримати прихильність жінки приготував для неї борщ та чекав на прихід гості. Жінка смачно поїла та збиралася вже йти, однак українець розраховував на продовження вечора та інтимну близькість. Отримавши відмову, він почав агресивно поводитися. Після чого побив росіянку та намагався зґвалтувати. Про цю ситуацію стало відомо з місцевих ЗМІ, та з поширення в українських телеграм-каналах.

Пост про подію в телеграм-каналі. Фото: скрін Телеграм

Це "вдале" побачення відбулося в Індонезії, на мальовничому острові Балі. Чоловік вирішив, що після борщу жінка "розтане" та захоче продовжити вечір в його обіймах, але сталося не так як гадалося.

Обійми, фото - marieclaire
Обійми, фото - marieclaire

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Чоловік почав приставати до жінки та бити, однак тій вдалося втекти. Після невдалого побачення, росіянка звернулась до місцевої поліції, розповіла про те, що сталося та написала заяву на горе-коханця.

Поліція зафіксувала побої жінки та почала з'ясовувати всі обставини ситуації. В свою чергу чоловік звернувся з вибаченнями до жінки та просить її піти на мирову угоду. Чи погодилась жінка та чим закінчиться історія поки, що залишається невідомим.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ще й виявилася одруженою: жителька Львівщини вмовила переказати залицяльника 85 тисяч гривень

Раніше портал Знай інформував, чоловік вкрав із квартири всі речі дружини, але залишив їй малюків: "Майно у нього згорить, коти просили"

Також наш портал повідомляв, дівчина опинилася в суді, бо роздяглася вдома: колишня дружина чоловіка не дала жити аж до позову