На Рівненщині жінка вкрала живі квіти з могили військового, шоб подарувати їх невістці на день народження. Її спіймали на гарячому та притягнули до відповідальності.

Про це йдеться у вироку Радивилівського райсуду.

Суд. Фото: скрин відео
Суд. Фото: скрин відео

У ньому зазначається, що жінка прийшла на могилу свого свекра. Повертаючись, вона побачила живі троянди на могилі військовослужбовця та вирішила подарувати їх невістці на день народження.

"Проходячи повз могилу військовослужбовця, побачила живі квіти і в неї виник злочинний умисел, направлений на заволодіння даними квітами. Нехтуючи моральними засадами суспільства щодо поваги до померлого та місця його поховання, діючи умисно, підійшла до могили та руками дістала квіти троянди у кількості 20 штук", – значиться у вироку.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Суд. Фото: скрин відео
Суд. Фото: скрин відео

Її застали на гарячому та відкрили кримінальне провадження за наругу над могилою.

Покарання за цією статтею передбачає штраф від 17 000 до 68 000 гривень, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, чи позбавлення волі на той самий строк.

При призначенні покарання суд зважив на відсутність судимості в обвинуваченої, щире каяття, співпрацю зі слідством і те, що вона утримує двох неповнолітніх дітей.

Суд. Фото: скрін youtube
Суд. Фото: скрін youtube

Також стало відомо, що вона перебуває на обліку в лікаря-психіатра з 1998 року, однак згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, на момент вчинення злочину вона не страждала від будь-яких психічних розладів.

Жінці призначили рік позбавлення волі, застосувавши при цьому іспитовий термін.

Нагадаємо, що про опіки на обличчі та тимчасова сліпота замість ластовиння: дівчина випробувала на собі жорстокий тренд з TikTok.

Раніше ми повідомляли, що пара 4 роки намагалася зачати дитину, але дружина залишалася незайманою – що розкрив лікар.

Також, дівчина опинилася в суді, бо роздяглася вдома: колишня дружина чоловіка не дала жити аж до позову