Тарологиня назвала період, коли окупанти будуть змушені тікати з окупованих територій України.

Яна Пасинкова - відома тарологиня, переможниця Битви екстрасенсів (15 сезон). Окрім цього у жінки є власний канал на Youtube, де вона дає власні прогнози. Про те чого чекати найближчі два місяці, Яна Пасинкова розповіла в одному з відео.

Яна Пасинкова
Яна Пасинкова

За словами тарологині, наші військові нас здивують ще більше: технікою, новим підходом до стратегії та до війни. Також вона зазначила, що українцям варто готуватися до хороших новин.

Важливою перемогою стануть великі позитивні зміни на Бахмутському напрямі. За її прогнозами це може відбутися вже через два місяці, або трохи пізніше. Але це без перебільшення буде дуже важливим для України.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд виплатить значну допомогу: хто з українців отримає до 21 000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Військові, скріншот: Telegram
Військові, скріншот: Telegram

На Запорізькому напрямі, українські військові крок за кроком будуть звільняти окуповані населені пункти.

Яна Пасинкова припустила, що для того аби окупанти почали тікати з України, має бути захоплення їх територій. Саме тоді вони накивають п'ятами.

Також тарологиня розповіла чи чекати обстрілів та відключень електроенергії. За словами жінки, обстрілів енергосистеми не вдасться уникнути, тому й буде дефіцит електроенергії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Гордєєв розповів, яке майбутнє чекає на росію після поразки у війні: "Буде не просто в ж*опі, а в повній…"

Раніше портал інформував, відьма, яка передбачила загибель пригожина визначила, як помре путін: "Загострення..."

Також наш портал повідомляв, "Невдала підробка...": астролог розповіла, навіщо двійники путіна керують росією після його смерті