Столичні освітяни вчергове показали майстер-клас із розпилювання місцевого бюджету. Поки "королева овочерізок" Ольга Дроздова заходиться під наглядом прокуратури, у неї знайшлася "гідна" заміна.

Київський спортивний ліцей планує відремонтувати харчоблок та обладнати його кухонним обладнанням, крутішим ніж у Гордона Рамзі, за 37,5 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

Тендер на "золоті" овочерізки та пательні. Фото Telegram
Тендер на "золоті" овочерізки та пательні. Фото Telegram

Найбільш обурливим фактом у цій закупівлі є те, що обладанати ліцей планують тими самими сковорідками, овочерізками та картоплечистками, які замовляла в столичні укриття Ольга Дроздова - Голова управління освіти Дніпровського району.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел
Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел

Зокрема: електропательні Rational iVario Pro 2-S по 700 тисяч за штуку, пароконвектомати Rational iCombi Pro 10-1/1 по 600 тисяч, багатофункціональні електропательні Rational iVario Pro L по 750 тисяч, картопелечистки Fimar PPF 25 по 100 тисяч гривень та легендарні овочерізки Robot Coupe CL50.

Овочерізка Robot Coupe CL50, скріншот
Овочерізка Robot Coupe CL50, скріншот

Нагадаємо, що очільниці управління освіти Дніпровського району зараз суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на два місяці і на такий же термін усунув від керівної посади.

Сподіваємося що лише питання часу, коли візьмуться за нового винуватця розпилу коштів платників податків.

Раніше портал Знай повідомляв, "Королева золотих овочерізок": Ольга Дроздова продовжує керувати закупівлями.

Також наш портал інформував, стільці в укриття: у Києві знайшли спосіб розпиляти 1,5 мільйона бюджетних гривень.

Крім того, ми писали, тролейбусники окупованого Сєвєродонецька закупили комунальну техніку майже на 40 млн: "Готуються до деокупації".