З української столиці знову прийшли новини із "теронліфанс". Блогерша під ніком "Ta samaya devil", яка ще в перших числах вересня каталася вночі міськими вулицями в комендантську годину, знову вирішила повторити свій "подвиг". Проте цього разу її запросив невідомий чоловік.

Про це стало відомо завдяки історіям, які блогерка опублікувала у мережі Instagram.

Нічні пригоди блогерки, скріншот: Instagram
Нічні пригоди блогерки, скріншот: Instagram

Один з українських блогерів під ніком "Джокер", який часто публікує в мережі Telegram думку щодо соціального та політичного життя нашої країни заявив, що в країні є люди, які можуть "навести лад" з цими перепустками, проте всім просто наплювати.

Нічні пригоди блогерки, скріншот: Instagram
Нічні пригоди блогерки, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

"Так буває, коли пропуски продають на кожному розі й ніхто не в змозі навести лад. А точніше в змозі, просто всім пох.. Дана дівчина 3 тижні тому була спіймана з пропуском купленим, сьогодні вона вже з пропуском лисого рогуля гуляє і хизується і виставляє все на показ.

Просто відбувається цілковите беззаконня, не розумію взагалі навіщо комендантський час і перепустки якщо на все це русня може спокійно купити дозвіл у ТГ каналі за 5000 гривень. 5000 гривень коштує перепустка під час війни. 5000 грн. Просто всім на все пох", - пише блогер.

Публікація "Джокер", скріншот: Telegram
Публікація "Джокер", скріншот: Telegram

"Та сама блогерка", фото: Instagram
"Та сама блогерка", фото: Instagram

Також нагадаємо, що ще 11 вересня у мережі розгорівся скандал через демонстративне порушення комендантської години у Києві. Дівчина під ніком Ta samaya devil виклала у себе на сторінці в Instagram відео, в якому вона їде за кермом у нічний час.

Причому дівчина була одягнена дуже легко і по-літньому, підспівувала якомусь треку в жанрі "російська попса", а відео було підписано "Добре, коли є перепустка і можна кататися ночами".

Нагадаємо, СБУ затримала Нестора Шуфрича: проводяться обшуки, кадри з місця.

Раніше повідомлялося, поки "лузери сидять удома": онліфанниці розсікаючи нічним Києвом похизувалися спецперепустками.

Також, розквіт тютюнового схематозу: як Артур Гранц став лідером із продажу сигарет.