Персона, яка на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів став "національним заспокійливим", Олексій Арестович знову влучив у скандал. Тепер же його звинувачують у "пропаганді культу насильства та жорстокості".

На такий крок пішов народний депутат від "Голосу" Інна Совсун, вона написала заяву до поліції на колишнього радника глави Офісу президента.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню Інни Совсун у мережі Facebook.

Публікація Інни Совсун, скріншот: Facebook
Публікація Інни Совсун, скріншот: Facebook

Однією із сфер діяльності Арестовича є платні та закриті семінари на тему психології, саморозвитку та стосунків між людьми.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На каналі "Палає" опублікували вирізки із семінарів блогера, які присвячені стосункам між чоловіками та жінками. Автори каналу звинуватили Арестовича у "пропаганді сексизму та насильницьких дій".

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

В одному з відрізків він говорить про нібито виникає у чоловіків бажання "придушити жінок", коли партнерки "не чують їх".

"Хлопчики, поки нас дівчатка не чують, ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити з цими істотами? Придушити. Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться трах... ти, а коли набридне, звикли, чи наїлися, далі хочеться придушити нахрєн, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців років зо три, поки гарантовано не задушиш. З цим їхнім ниттям, з тривожністю, зі спробами контролювати, каструвати, нікуди не пускати", - сказав Арестович.

За словами Совсун, вона написала заяву до правоохоронних органів про скоєння Арештовичем кримінального правопорушення за статтею 300 Кримінального кодексу (поширення відеопродукції, яка пропагує культ насильства та жорстокості).

"І якщо якийсь учасник цього "семінару" потім спробує придушити жінку — тоді ті, хто постійно запрошував Арестовича на телемарафон, повинні знати, що це і їхня відповідальність. Настав час закінчувати з цим "цирком", уже давно не смішно", — заявила нардеп.

Нагадаємо, українські чоловіки можуть залишитися в лавах ЗСУ на десятки років: нова пропозиція Ради.

Раніше повідомлялося, Арестович попередив українців про тиск: "Ми відчуватимемо".

Також, Арестович пояснив чутки про втрати ЗСУ: "Закидають наратив".