Нажаль навіть через майже два роки війни та тисячі втрачених та скалічених життів українців через окупантів, все-одно знаходяться громадяни України, які продовжують слухати російську.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

Черговий скандал трапився у потязі "Укрзалізниці". Українка поскаржилася що під час подорожі почула, як з купе провідника гучно лунає російський шансон. У відповідь на зауваження, працівник почав розповідати, що насправді росіяни це наші браття.

Про це повідомляє журналістка Любов Величко на своїй сторінці у Facebook.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Любов зробила зауваження провідникові та нагадала, що в Україні заборонено слухати російську музику в публічних місцях. Але провідник, як виявилось, не знав про наявність цього закону. Окрім того працівник УЗ почав розповідати жінці, що ми насправді єдиний народ з росіянами та захищати московський патріархат.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

"Коли я зробила зауваження провіднику, той обурився і почав читати лекцію про те, що ми воюємо з орками, і що ми всі брати-слов’яни, і щось про церкву, і про те, що він хоче до родичів до Москви".
коли я зробила зауваження провіднику, той обурився, і почав читати лекцію про те, що ми воюємо з орками, і що ми всі брати-слов'яни, і ще щось про церкву, і про те, що він хоче до родичів в москву..." - розповідає українка.

Також жінка додала, що чоловіка дуже зачепила ця тема, адже він двічі без стуку заходив в її купе та агресивно доводив свою позицію.

Нагадаємо, безкоштовно або за півціни: українці можуть суттєво заощадити на подорожах "Укрзалізницею"

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" перетворила подорож пасажирки на випробування: "18 годин без можливості сходити в туалет..."

Знай.ua писав, пасажирку в сильну негоду не пустили в поїзд: "Перон заливає дощ і град, і всі стоять мокрі ..."