Минула зима була досить складною - масовані обстріли ракетами, дронами, відключення електроенергії через влучання в об'єкти енергетики.

Але цьогорічна зима може бути також нелегкою. В коментарі журналістам Іспанії, Президент України зазначив, що цієї зими очікується багато атак іранськими дронами та ракетами. У зв'язку з цим Україна потребує більше захисту.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Окрім цього, Володимир Зеленський зазначив, що важливо мати захист з усіх боків, щоб вберегти Україну від атак з різних сторін.

Ще однією задачею, окрім захисту є збереження єдності в Європі. І це стосується не лише країн Європейського союзу. Росія атакуватиме не лише дронами та ракетами, а й хвилями потужної дезінформації. В таких випадках варто пам'ятати про безпеку та відрізняти дезінформацію та фейки.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Фейк росіян, фото GettyImages
Фейк росіян, фото GettyImages

Володимир Зеленський прибув до Іспанії для участі в саміті Європейської політичної спільноти. Перед заходом Президент зазначив, що українці перестали остерігатися ще в перші дні війни, тому варто працювати над цим. Таку думку він висловив у відповідь на те чи боїться він зменшення допомоги від Америки. Окрім цього він вважає, що якщо не дати відпір російській агресії зараз, то в майбутньому вона може зазіхнути й на території інших країн.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, можливість нападу з території Білорусі: у Повітряних силах розповіли про ЗРК, Іскандери та авіацію

Раніше портал Знай інформував, роками житимемо в розрусі? Експерт поділився, скільки відновлюватимуть Україну після перемоги: "Неможливо"

Також наш портал повідомляв, ракетні атаки, удари і, звичайно, мобілізація: що путін почне робити вже найближчим часом