На болотах готуються вітати з днем ​​народження кривавого дикатора путіна, який буде відзначений 7 жовтня. Поки наші ЗСУ готують свій "подарунок" окупантам до цієї дати, у російському місті Калуга вчителі та школярі вітали його портретами Степана Бандери.

Відповідні кадри швидко розлетілися соціальними мережами.

Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандерой. Фото Telegram
Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандерой. Фото Telegram

На фотографіях та відео школярі та вчителі позують із зображенням Степана Бандери та вважають, що це шляхи в молодості. На плакатах написано цитати організатора українського націоналістичного руху.

Як з'ясувалося, росіян вирішив потролити білоруський пранкер Владислав Бохан.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Він направив у дирекцію школи листа "від депутата "Єдиної Росії" з пропозицією провести флешмоб на честь дня народження кривавого диктатора.

Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандером. Фото Telegram
Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандерой. Фото Telegram

До свого листа він додав власноруч створені плакати з фотографіями та цитатами Степана Бандери, на яких начебто зображена путіна "в молодості".

Як і очікувалося, працівники школи не розпізнали підстави.

Керівництво почало активно готуватися до флешмобу та друкувати всі матеріали. Вони не тільки зробили все за інструкцією, а це навіть зняли звіт і надіслали його депутату "Єдиної Росії".

Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандером. Фото Telegram
Портрет путіна переплутали зі Степаном Бандерой. Фото Telegram

Пранкер опублікував цей звіт на своїй сторінці і назвав його "Знай ворога в обличчя!" і пояснив для чого організував таку акцію.

Бохан вважає, що росіяни підтримують політику кривавого диктатора і не роблять нічого для того, щоби зупинити вбивства українців.

"Кажуть, ворога варто знати в обличчя... Чи там ворог насправді, де його шукають? Можливо варто придивитися? Підійти з боку? До дзеркала?" – пише пранкер.

Нагадаємо, що довкола Володимира Путіна почалися суперечки і він змушений йти на поступки: "Ми розуміємо, що там відбувається".

Раніше ми повідомляли, що Хаял Алекперов із "Битви екстрасенсів" розповів, коли віддасться шляху: "Він захищений із цього боку".

Також одержав по голові? Путін з'явився з плямою від удару на лобі