Поки в Україні триває війна та багато наших громадян віддають життя за свободу нашої країни, прямо у серці столиці під час комендантської години молоді чоловіки призивного віку спокійно відпочивають та розважаються у нічному клубі.

Це стало відомо завдяки розслідуванню журналіста "Української правди" Михайла Ткача.

Йому неодноразово надходили повідомлення про те, що ресторан "Бохо" в самому центрі Києва працює в комендантську годину.

Тому журналіст вирішив перевірити цю інформацію та приїхав до ресторану о 12 годині ночі, якраз в той час, коли заборонено пересуватися вулицями Києва людям, які не мають спецперепусток.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Знімальній групі "Української правди" вистачило лише однієї ночі для того щоб побачити близько 200 людей, більшість з яких були чоловіки призивного віку, спокійно розважались у нічному клубі зневажаючи усі заборони воєнного часу.

Михайлу Ткачу вдалося "зловити" декількох порушників та поспілкуватися із ними. Бесіда з цими молодиками не складалася, адже більшість із них була добряче "на підпитку" і замість людської мови використовували лишень нецензурну лексику.

Журналіст викликав поліцію, однак патрульні лише спостерігали за зухвалою поведінкою столичних мажорів та ніяк не реагували на порушення коменданстської години та приниження честі та гідності Михайла.

Таке "свято" у розпал війни не закінчилося простими розвагами та вживанням алкоголю. На ранок, коли гості нічного клубу почали роз'їжджатись додому, на парковці біля закладу стався конфілкт.

Один з молодиків почав зупиняти автомобіль іншого. Водій елітного авто вибіг та накинувся на винуватця із газовим балончиком та почав на всю вулицю кричати нецензурною лайкою. Після чого хлопець сів у свій транспортний засіб та поїхав.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розкішні маєтки в Європі, продаж російського вугілля фірмам з ЄС: як живе родина зрадника Миколи Азарова.

Також наш портал інформував, мажорний ресторан працює у комендантську годину: поліція закриває очі і відмовляється перевіряти

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що мафія процвітає: вокзальні бомби не бояться ні поліцію, ні закони