Митрополит Білоцерківський і Богуславський (УПЦ МП) Августин (світське ім’я Маркевич Адам Іванович) взяв участь у богослужінні та конференці, яку організувало духовенство РПЦ в Італії.

Про це повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

Він розповів, що митрополит Августин у вересні цього року взяв участь у Богослужінні з духовенством єпархії РПЦ МП у Мілані, а також у конференції, організованій місцевою парафією РПЦ.

Штефан "Штірліц" поянює, що парафія РПЦ МП св. Амвросія Медіоланського у місті Мілан та духовенство парафії належить до Адміністрації РПЦ МП в Італії.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

Як доказ він опублікував відповідні скріншоти.

"Ай да лукавий Владико. У нас немає зв'язків з РПЦ МП, це все інше, це фейки та провокації. ... Парафія РПЦ МП св. Амвросія Медіоланського у м. Мілан та духовенство парафії належить до Адміністрації РПЦ МП в Італії", - додав Штефан.

Буквально через місяць як він засвітився із представниками московського патріархату, його помітили у піксельній формі ЗСУ.

Анатолій Штефан опублікував фото, на якому митрополит Августин одягнений у військову форму керує автомобілем. Зазначається, що він приєднався до батальйону імені Чєрнишєвського.

"Хто пустив його до воїнів? Чому це московите одягло військовий піксель? Гоніть його разом з його прихвоснями", — пише військовий.

Він також закликав Службу безпеки України звернути увагу на зрадника-митрополита.

Нагадаємо, священник МП відмовився вносити труну військового до церкви: "Я не хочу зустрічатися з ними"

Раніше ми писали про те, що прихильники УПЦ МП накинулися на процесію під час панахиди за загиблим Героєм

Як повідомляв Знай.ua, московські попи назвали "карою божою" підрив Каховської ГЕС: за виселення з Лаври