Можна діставати санчата: синоптик розповіла про перші снігопади

Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube
Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube

Вересень для України видався рекордно теплим – весь місяць ми могли насолоджуватися сонечком та теплом. А от з початком жовтня прийшла справжня осінь та суттєве похолодання. Та у наступні тижні жовтня суттєвого похолодання чекати не потрібно. Періодично будуть проходити дощі, а от в останню декаду місяця можливі навіть снігопади майже по всій країні. Винятком може стати крайній південь країни. Синоптик розповіла, що перший сніг в Карпатах, на горі Піп Іван уже випав цими вихідними.

"Красиві жінки провокують": Олег Скрипка знову оскандалився

Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka
Олег Скрипка. Фото: instagram.com/o.skrypka

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Олег Скрипка – відомий музикант та фронтмен гурту "Воплі Водоплясова". В своєму інтерв’ю Олексію Суханову він розповів, що в його оточенні частіше стають жертвами насильства чоловіки. А в Україні відсутній і фемінізм, і мачизм. На думку співака, "мачизм" - це домашнє насильство, а фемінізм реакція на мачизм. За його переконаннями, в Україні є радикальні феміністки, які спонукають не поважати чоловіків. Ці жінки прагнуть збудувати свій "амазонський" світ без них.

Газ – 12 грн, а світло – 5 грн: як можуть змінитися комунальні тарифи в Україні

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Більшість українців ледь справляється з комунальними платежами. Втім, тарифи, що діють, не відповідають реальній вартості послуг. Про це розповіла експерт із житлово-комунальних програм Тетяна Бойко. Тарифи на деякі комунальні послуги не піднімалися кілька років. Під час дії військового стану в Україні діє мораторій на підвищення тарифів, але й з огляду на це багато українців важко справляються з платіжками. Експерт Тетяна Бойко зазначає, що реальні тарифи на комуналку набагато вищі.

Всім приготуватися: обленерго звернулося до українців з приводу графіків відключення світла

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Українці з жахом чекають на повторення минулого року, коли російські терористи масово обстрілювали міста та інфраструктуру, через що енергосистема була порушена і влада ввела графіки відключення електроенергії. Цього року графіки відключення світла поки що не запровадили, і їх навіть можна уникнути за умови відсутності обстрілів та значних пошкоджень енергоструктури. Проте українцям уже зараз нагадують, де можна дізнатися інформацію про погодинні відключення за адресами.

Стала відома особа бандита, який кулаками змушував чоловіків підписувати повістки у ТЦК

Бандит силою примушує підписувати повістки. Фото Telegram
Бандит силою примушує підписувати повістки. Фото Telegram

В одному із відділів поліції бандит змушував чоловіка підписати повістку про мобілізацію. Виявилося що потерпілого бив помічник мера міста Сторожинець Чернівецької області Віталій Ткачук, якого викрили у розкраданні гуманітарки. Про це повідомляє Telegram-канал "Shaposhnikov News".

"Встановлено ім'я бандита, якого залучила Патрульна поліція України та ТЦК Чернівців для тортур над затриманими - Віталій Ткачук. За попередньою інформацією - він помічник мера міста Сторожинець Чернівецької області. Причетний до розкрадання гуманітарної допомоги", - йдеться у повідомленні.