На сина ексмера Харкова Володимира Шумілкіна Олексія, у центрі міста накинулись двоє невідомих чоловіків та жорстоко побили. Наразі постраждалий знаходиться в реанімації.

Про це повідомив тесть потерпілого, харківський бізнесмен, колишній депутат місцевих рад і віце-губернатор Юрій Сапронов.

Олексій Шумілкін одружений на його старшій доньці Катерині.

Сапронов дорікнув ЗМІ, які опублікували відео нападу на тестя, та пообіцяв знайти кривдників та помститися їм.

На його кадрах видно, як двоє чоловіків біжать на зустріч Олексію, хапають його та збивають із ніг на тротуар.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Декілька секунд вони жорстоко б'ють тестя Сапронова руками та ногами та швидко тікають геть. Все це відбувалось на очах працівникам парку Горького, який навіть не встиг зрозуміти що трапилося. Олексія Шумілкіна забрала швидка і зараз він знаходиться під наглядом лікарів в реанімації.

"Скажу одне. Не знайдуть правоохоронні охорони знайду я. Чого б мені це не вартувало. Нема ціни. Знайду. Обіцяю. Я ріс у тих 90-х. Я пам'ятаю та знаю "без правил". Коли знайду, відповідь буде жорсткішою, ніж ваш напад", - написав Сапронов.

Олексій Шумілкін, є, зокрема, бенефіціаром фірми "Овіс", яка займається паливом, та фірми "Коропів хутір", що здає в оренду нерухомість.

Раніше портал Знай повідомляв, мер Кременчука Малецький знову опинився у центрі скандалу: переплатив на держзакупівлях.

Також наш портал інформував, НАБУ та НАЗК взяли під приціл скандального голову Чернівецької митниці Михайла Товта.

Крім того, ми писали, овочерізки та барабани вже не в тренді: держпідприємство витратило 90 тисяч гривень на TikTok.