На Рівненщині чоловіка, який добровільно задонатив на потреби ЗСУ раніше випустили з місць позбавлення волі.

Апеляційний суд міста Рівне виніс виправдальне рішення для чоловіка, який вдарив поліцейського. Вирішальною обставиною в справі став – добровільний внесок засудженого на потреби ЗСУ у розмірі 30 000 гривень. На основі цього чоловік був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.

в'язниця, ілюстративне фото vesti
в'язниця, ілюстративне фото vesti

Інцидент між чоловіком та поліцейським відбувся ще в 2020 році. За місцем проживання засудженого відбулася бесіда між ним та правоохоронцем. В ході цього чоловік вдарив поліцейського по обличчю, чим причинив йому легкі тілесні ушкодження. Тільки через 3 роки суд оголосив вирок у цій справі та присудив чоловікові покарання у вигляді обмеження волі на 2 роки.

Вирок до Рівненського апеляційного суду він вирішив оскаржити. У скарзі він просив замінити вирок на більш м’який – іспитовий строк на 1 рік.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112

На вирішення справи на користь обвинуваченого вплинули позитивні характеристики засудженого: він доглядає за хворою матір’ю, займається суспільно корисними справами. Окрім того, враховуючи нагальні потреби ЗСУ в обладнанні та амуніції, він добровільно вніс на військові потреби 30000 гривень. Судом було вирішено задовільнити звернення до другої інстанції та зменшити покарання до мінімуму -1 рік іспитового строку без обмеження волі.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря

Раніше на порталі Знай повідомлялося, одягли форму і видурювали гроші: псевдоволентери збирали гроші у серці Києва

Також, наш портал інформував, скандальна блогерка Юлія Верба витратила тисячі доларів на машини з СРСР для ЗСУ: "Якби не обоср*ли"