Фронтовик, капітан ЗСУ Сергій Алимов дав пораду працівникам ТЦК та СП про те, де краще "ловити" призовників для вручення повісток. Він назвав топ-3 місця.

Українцям під час мобілізації та воєнного стану можуть вручати повістки у будь-яких місцях, закон не визначає чітких кордонів, проте ТЦК, ймовірно, не можуть виконати мобілізаційний план кількісно.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Алимов в ефірі з Юрієм Романенком заявив, що "якщо за законом не виходить", призовникам потрібно вручати повістки в секонд-хендах, міських радах та МРЕВ.

"У кожному місті є секонд-хенду, де хлопці на новий завіз ламають двері і ломляться в магазин, а там на них чекає військком. Другий варіант - МРЕВ, де оформлюють машини. Заходьте туди, а там є хлопці з машинами за 50 і 100 тисяч доларів. Дайте їм повістку, вручіть", - порадив Алимов.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Також капітан ЗСУ зазначив, що серед чиновників бронювання від мобілізації мають лише депутати Верховної Ради, а решту, які сидять у міських радах, можна мобілізувати.

"Заходьте до міської ради, відділу кадрів. Взяли, список написали", - додав він.

Нагадаємо, що силою затягли до ТЦК, а вранці вже був на полігоні: киянина у Львові миттєво мобілізували.

Раніше ми писали про те, що працівник ТЦК фіктивно працевлаштував на роботу футболістів і тренерів.

Як повідомляв Знай.ua, працівники ТЦК ловлять на блокпостах, а ВСП затримує: адвокат розповів про незаконний прийом для мобілізації