Борг з'являється знову: українка стверджує, що Yasno нараховує плату за відключений лічильник

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Серед клієнтів компанії та люди, змушені були залишити власні будинки через повномасштабне вторгнення. Тому на цей випадок у компанії опублікували алгоритм дій щодо погашення боргу на окупованих територіях. Ця публікація не на жарт розлютила українців і викликала багато запитань. Одна з клієнток компанії стверджує, що борг погасила, але він міфічно знову і знову з'являється в платіжці. Раніше жінці відключили електроенергію за несплату, але, за її словами, борг було погашено. Назад послуги клієнтка не підключала, адже вся родина перебуває в евакуації. Але це не завадило нарахуванню незрозумілого боргу. За словами обуреної жінки, лічильник давно відключено, тому сенсу передавати показники немає.

Зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька виходить заміж, і навіть похизувалалася "жирним" діамантом

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Дар'я Петрожицька та Стас Боклан, фото: Instagram
Дар'я Петрожицька та Стас Боклан, фото: Instagram

Популярна в соціальних мережах і на телебаченні українська актриса, зірка серіалу "Папік" та "Встигнути до 30" Дар'я Петрожицька, яка ще навесні цього року повернулася в Україну з Німеччини на дуже нетривалий час, потішила фанатів дуже цікавою новиною. Справа в тому, що Дар'ї, схоже, починається новий етап, актриса виходить заміж. Зірка вже встигла похвалитися обручкою. Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю, яке дала Дар'я Петрожицька одній з українських мережевих блогерів, воно вже доступне на YouTube. Відомо, що німецький бойфренд Дар'ї Олексій, з яким вона перебуває у стосунках уже кілька років, зробив їй пропозицію.

"Гроші важливіші": Юрій Ткач провів весілля мажору-ґвалтівнику, який брав участь у "п'яних вечірках"

Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov
Олег Захаров та Юрій Ткач. Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Не встиг відгриміти скандал із весіллям прокурора Ільницького, на якому виступали популярні зірки, зокрема Оля Полякова, як розгорівся новий. Цього разу з одним із фігурантів справи про "п'яні вечірки" у Києві, весілля якому провів відомий актор та комік Юрій Ткач. Олег Захаров один із фігурантів "п'яних вечірок", який разом із другом під заставу вийшли на волю на період слідства. Мажор-ґвалтівник відгуляв пишне весілля у 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова. На вечірці тінейджери співали російський реп, розкидаючи по сцені стодоларові купюри, ігноруючи складну ситуацію в Україні. Градус веселощів мажорам допомагав утримувати знаменитий гуморист Юрій Ткач, який був ведучим весілля.

В українців можуть забрати від 20 до 50% пенсії: кого це торкнеться

Отримання пенсії, скріншот: Facebook
Отримання пенсії, скріншот: Facebook

Більшість українських пенсіонерів нажаль не можуть похизуватися великими пенсіями і отримують від держави приблизно 3-4 тисячі гривень, яких ледве вистачає на комунальні та ліки. Однак у деяких літніх людей взагалі можуть відібрати половину виплат. Відрахування з пенсійних виплат у розмірі від 20% до 50% можливе за певних обставин та за наявності відповідних юридичних рішень чи документів.

Нардеп розповів про посилення мобілізації: потреба у резервах

Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua
Повістка, мобілізація, фото: Знай.ua

Федір Веніславський – представник президента у парламенті та член комітету з оборони та протидії агресії РФ. В інтерв'ю ВВС він розповів, як далі буде продовжуватися мобілізація. З 24 лютого 2022 року виїзд чоловіків призовного віку за кордон заборонений законом. Та за інформацією різноманітних ЗМІ змогли виїхати якимось чином десятки тисяч людей. Веніславський же акцентував увагу, що чіткої цифри немає, адже статистика не ведеться на офіційному рівні. Веніславський запевнив, що нагальної потреби у посиленні мобілізації наразі немає. Він нагадав, що ще з початком повномасштабного вторгнення почалася мобілізація, згідно з якою і йде поповнення втрат.