Останнім часом в системі державних закупівель з'являється чимало тендерів, пов'язаних з будівництвом, ремонтом доріг.

До 31 грудня 2023 року, в Аджамській громаді Кіровоградської області хочуть відремонтувати одну з вулиць. На це планують витратити 5 мільйонів 300 тисяч. Згідно укладеному договору на одній з вулиць села проведуть поточний ремонт - усунуть ямковості та нададуть супутні послуги. Про це стало відомо з системи держзакупівель Прозорро.

Ремонт доріг, фото: скріншот з відео
Ремонт доріг, фото: скріншот з відео

В тендері брали участь 3 фірми з різними ціновими пропозиціями: ПП "Ефект" 4,7 мільйона гривень, ТОВ "ПФ" за 5,079 млн. та ТОВ "Арака" з вартістю послуг 5,3 млн.грн. Але переможцем стала компанія з найдорожчою вартістю. Як зазначено в системі Прозорро, перші дві пропозиції було відхилено за недотримання умов тендеру: недостатній досвід у працівників або недотримання кошторисної до вимог. Згідно з даними реєстру Прозорро, ТОВ "Арака" належить Тіграну Хачатряну з 2014 року.

Інформація про ТОВ "Арака". Фото: скрін Прозорро
Інформація про ТОВ "Арака". Фото: скрін Прозорро
Інфориація про ТОВ Арака: Фото: скрін Прозорро

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Власник підприємства є керівником Спілки вірмен в Кіровоградській області та депутатом Кропивницької міської ради. За час держзакупівель в системі, підприємство отримало близько 165 мільйонів гривень на підписаних договорах.

Договір про надання послуг з компанією підрядником було укладено 12 жовтня 2023 року.

Тендер на ремонт дороги. Фото:скрін Прозорро
Тендер на ремонт дороги. Фото:скрін Прозорро
Тендер на ремонт дороги. Фото: скрін Прозорро

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, 2,2 мільярда на утримання доріг та закупівля вагонів за 1,95 мільярда: топ найдорожчих тендерів вересня

Раніше портал Знай інформував, голова відділу боротьби з корупцією попався на хабарі - ЗМІ

Також наш портал повідомляв, у КМДА вигадали, куди витратити 5 мільйонів: хочуть створити реєестр