Корупційні скандали під час повномасштабної війни продовжуються – українці можуть спостерігати за цим самостійно, на сайті Prozorro, де й публікуються всі тендери.

Однак, незважаючи на це й попередні випадки обурення громадськості, чиновники продовжують виставляти мільйони замовлень на речі, які точно не є найважливішими в наших умовах, коли доводиться постійно влаштовувати збори коштів на дрони та інше для ЗСУ.

Наприклад, зараз на стадіон у Лозовій, Харківська область дуже хочуть витратити 7 мільйонів гривень. Точніше... на паркан для цієї місцевості. Це 184 тисячі доларів. У чому необхідність — невідомо. До того ж цей стадіон навіть не виглядає, як той, на якому в майбутньому може зіграти "Барселона" або "Манчестер Сіті".

Величезний тендер, скріншот: Prozorro
Величезний тендер, скріншот: Prozorro

Стадіон "Локомотив", Лозова, фото: Telegram
Стадіон "Локомотив", Лозова, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Є ще один тендер із Харківської області. Тільки він набагато більший за попередній — у 30 разів (!). У Чугуєві дуже хочуть зробити ремонт ліцею за 235 мільйонів гривень.

За ці гроші можна збудувати величезний будинок або цілий ЖК. А ще постає питання потреби такого рішення, якщо згадати, що зараз діти та студенти в основному займаються дистанційно. І лише зрідка – в аудиторіях.

Величезний тендер, скріншот: Prozorro
Величезний тендер, скріншот: Prozorro

Нагадаємо, "не лише корупціонери, ще й тупі": в "Енергоатомі" злякалися заяв у НАБУ, просять не заважати

Як повідомляв "Знай.uа", ремонт вулиці за 5,3 мільйона: на Кіровоградщині фірма депутата з найдорожчою пропозицією виграла тендер

Знай.uа писав, голова відділу боротьби з корупцією попався на хабарі - ЗМІ