Повномасштабна війна триває, триває й боротьба з корупцією — у мережі зараз з'являється дуже багато випадків недоцільного витрачання грошей з боку чиновників.

Ми не втомимося повторювати, що поки українські захисники ціною власного життя борються за нашу свободу та незалежність, представники влади витрачають гроші на бруківку, ремонти стадіонів тощо. І з цим потрібно боротися. Але, як зазначає мер Дніпра Борис Філатов, проблема корупції в Україні не є настільки серйозною, як про це говорять. Цією думкою він поділився під час інтерв'ю.

Борис Філатов. Фото: Facebook
Борис Філатов. Фото: Facebook

— Проблему корупції перебільшено?

— Я думаю, що проблема корупції перебільшена. Тому що ми не лише наших західних партнерів у цьому, скажімо так... цей наратив вклали у мізки. Ми самі собі вклали у мізки цей наратив. Тому що ми всі бігаємо та говоримо: корупція, корупція, корупція! І знову ж таки це як про вибори. Тобто, фактично, ми таким чином просто підтримуємо ці меседжі, які несе російське ІПСО, зокрема на Захід. Безумовно, є корупція.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Борис Філатов. Фото: Facebook
Борис Філатов. Фото: Facebook

Він додав, що постійно говорити про проблему корупції не вигідно, бо кожен звинувачуватиме всіх у цьому, окрім самого себе.

Нагадаємо, у Forbes такого не опублікують: рейтинг найбагатших військкомів України

Як повідомляв "Знай.uа", BlaBlaCar і Busfor, якими користуються тисячі українців, платять РФ на ракети та дрони

Знай.ua писав, під Харковом витратять 230 мільйонів на ліцей і на звичайний паркан: на ці гроші були б тисячі дронів