З тимчасово окупованого росією Криму, а точніше з міста Ялта, прийшли дуже цікаві новини. Тут на колишнього народного депутата України Олега Царьова, який обожнює уроки історії, було скоєно збройний напад.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих Telegram каналів. Також про це заявив колаборант Володимир Рогов.

Олег Царьов, фото: скріншот з відео
Олег Царьов, фото: скріншот з відео

"Щодо ситуації з Олегом Царьовим. Стан Олега дуже важкий. На даний момент він у реанімації. Жодної поножовщини не було. В Олега стріляли", - написав Володимир Рогов.

Кадр від кримських блогерів, скріншот: YouTube
Кадр від кримських блогерів, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше в медіа ввечері в середу, 26 жовтня, була інформація, що Царьова намагався зарізати холодною зброєю. Також біля його будинку було помічено машини "швидкої допомоги". Однак пізніше вже 27 жовтня стало відомо, що в нього таки стріляли.

За словами Рогова, поки що Царьов перебуває у лікарні у "дуже тяжкому" стані.

Варто нагадати, що Олег Царьов був нардепом від "Партії регіонів", після Майдану 2014 року намагався балотуватися на пост президента України, але зняв кандидатуру і відкрито виступив за "референдуми" в Донецькій та Луганській областях. Пізніше оголосив себе "спікером парламенту новоросії".

Відомо, що в окупованому Криму "у володіннях" Олега Царьова знаходиться санаторій ім. Кірова.

Нагадаємо, "Рома не звір, а керівництво терористів": Роман Білик вибрав криваві рублі замість совісті та поїхав розважати окупантів "ДНР".

Раніше повідомлялося, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпних зірок любитель чоловічих писюнів.

Також, щоб заощадити, просто ставлять дерев'яні хрести – і так зійде: у Росії злетіли ціни на труни та кремацію.