Повномасштабна війна продовжується. Кордон з РФ перестав мати колишнє значення. Окупанти наступали на територію України з кількох напрямків — Київська, Сумська, Чернігівська, Харківська область та інші частково зайняті ворогом.

У ході успішних дій ЗСУ росіянам довелося тікати. Але якісь регіони досі окуповані. І там є наші люди, українці. Наразі Андрій Демченко — представник Державної прикордонної служби — заявив, що кордон із РФ щодня перетинає дуже багато українців, близько 100 осіб. Це стосується пункту пропуску "Покровка" у Сумській області.

Виїзд за кордон, скріншот
Виїзд за кордон, скріншот

Спочатку можна подумати, що нібито наші громадяни "біжать" із країни. Але вони навпаки прибувають до України, незважаючи на закриті прикордонні пункти щодо Білорусі та країни-агресора. Пропускні операції не здійснюються у тому самому вигляді, як раніше.

"Усі громадяни України, які в результаті війни були змушені виїхати на територію РФ або з тимчасово окупованих територій до РФ транзитом, вони на будь-якому напрямку можуть перетнути український кордон", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Кордон росії, фото з вільних джерел
Кордон росії, фото з вільних джерел

Величезна кількість українців досі перебуває на лівому березі Херсонщини, Запорізької області, Донецької та Луганської. Зараз потрібно по-максимуму допомагати воїнам ЗСУ, які утилізують тисячі росіян та наближають перемогу день за днем.

Нагадаємо, школяр прийшов просити при владі гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів

Як повідомляв "Знай.ua", Україна стане європейською Монголією? Чому через війну все може перетворитися на пустку

Знай.uа писав, Кирило Буданов зізнався, чи особисто брав участь у військових операціях: "Всім іноді буває страшно"