Відомий військовий із білоруським паспортом Андрій Трацевський, відомий під псевдонімом Безсмертний, поскаржився на те, що його зупинили патрульні у Дніпрі та змусили сдавати кров та сечу на вміст алкоголю чи наркотиків через те, що захисник виглядав втомленим.

Про це Бесммертний розповів на своїй сторінці в Instagram.

Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram
Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram

Безсмертний розповів, що приїхав до Дніпра після важкого бойового завдання на сході країни. Він їхав по місту із побратимами, коли їх авто зламалося.

Андрій завіз транспорт на СТО, а сам взяв в оренду "євробляху" та поїхав забирати своїх колег.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Не встиг він відї'хати навіть на 500 метрів, як його зупинили патрульні. Він дістав свої документи та вийшов з машини.

Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram
Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram

"Я дав документи, військовий квиток, запитав, що трапилося?! На що нахабне «мусорьонок» (Піжук Антон) почав розповідати що машина на "бляхах". "Бляхах"? У нас усі машини на "бляхах", і? Таке бачу вперше. Потім йому не сподобався мій стан", - розповідає військовий.

Патрульні почали його питати чи вживав він якісь заборонені речовини чи алкоголь. Бесмертний пояснив, що має такий вигляд через те, що не міг нормально поспати більше 3 діб.

Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram
Патрульні "кошмарять" військового. Фото Instagram

"Після цього "перевернули" всю машину. Навіть у бардачок залізли. Перевірили зброю. Після чого сказали, що нам треба проїхати на огляд. Обшук, і ось мене везуть у диспансер. Дорога оформлення, алкотестер, звісно ж, по нулях, і аналіз сечі", - пише Безсмертний.

Везти на місце затримання патрульні відмовились, а один із колег взагалі нахамив фразою "ми не таксі".

Андрій Безсмертний. Фото Instagram
Андрій Безсмертний. Фото Instagram

"Поділ і ненависть між військовими та поліцейськими сіють якраз поліцейські, які розпалюють ненависть своїми вчинками. Ані гідності, ані честі, ані совісті у подібних співробітників!" - додав боєць.

Нагадаємо, нардеп Юрій Холод зганьбився через пропозицію "зателефонувати" загиблим військовим: тинявся з телефоном серед портретів

Як повідомляв "Знай.ua", "немає слів...": з могили пілота "Джуса" вдруге викрали пам'ятні шеврони

Знай.ua писав, "Бетмен" загинув, захищаючи Україну від окупантів - прощання відбудеться в Києві: "Герой без зайвих слів"