28 жовтня на Житомирщині місцевий рибалка знайшов у річці рештки тіла та повідомив про це у поліцію. Головним підозрюваним виявися 71-річний тесть вбитого.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

Завдяки допомозі водолазів вийшло дістати рештки тіла загиблого із дна річки.

Слідчі звернулися за допомогою до місцевих мешканців, щоб встановити особу загиблого.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

У ході розслідування правоохорнці з'ясували, що вбитим є 43-річний житель Ушомирської громади Коростенського району, над яким здійснив розправу його 71-річний тесть.

Щоб приховати злочин літній чоловік розчленував труп.

"Господар будинку намагався приховати злочин та позбавитися тіла. Для цього частково розчленував його. Менші частини разом з одягом палив у печі, а решту понівеченого тіла викинув до річки." - йдеться у повідомленні.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини злочину.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Також у найближчий час літньому чоловіку вручать підозру та оберуть запобіжний захід.

За законом вбивці загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік відрізав колишній дружині ніс і вуха, але копи навіть оком не моргнули: "Поки не вб'є - справу відкривати не будемо"

Як повідомляв "Знай.uа", 51-річна жінка поїхала на побачення з новим знайомим, а за кілька тижнів її голову знайшли на пляжі: "Виклав у ТікТок"

Знай.ua писав, сюжет, як фільмах: чоловік купив будинок зі свіжим ремонтом, а в стіні ховалася моторошна лялька з листом - "Сподіваюся, добре спиш"