Комендантська година — це те, з чим стикаються українці ось уже півтора роки через повномасштабну війну.

Це просто необхідний захід, який забороняє пересування вулицями міст у нічний час доби, щоб припинити пересування колаборантів, ДРГ та знизити рівень злочинності. Але все одно є люди, які порушують цю вимогу, не підкріплену законом. Їм практично нічого не можуть вдіяти.

П'яні першокурсники, фото: Instagram
П'яні першокурсники, фото: Instagram

Вже якийсь час обговорюється ініціатива, під час якої хочуть призначити покарання за порушення комендантської години. Однак це рішення поки що не рухається з місця.

У Шевченківському районі Києва зараз, наприклад, правоохоронцям вдалося розкрити вечірку студентів-першокурсників, що проводиться у нічний час.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"За цією адресою розташована нежитлова будівля, на третьому поверсі якої було приміщення. Його орендували першокурсники столичного вишу для "посвячення" у студенти", - заявляють копи.

П'яні першокурсники, фото: Instagram
П'яні першокурсники, фото: Instagram

Одна річ, якби там було чоловік 5-10, можливо — 15. Але до відділення поліції було доставлено аж 97 осіб. 37 із них неповнолітні. На організаторів цього заходу було складено адміністративні протоколи з кількох порушень. Навіть за те, що вони доводили підлітків до стану сп'яніння, хоча їм ще не було 18 років.

Батькам про порушення вже повідомили.

Нагадаємо, "засвітився" на вулиці - плати 100 тисяч: депутати посилюють покарання за порушення комендантської години

Як повідомляв "Знай.ua", експерти розвінчали фейк про новий графік комендантської години.

Знай.ua писав, одні воюють, а інші розважаються вночі: в Україні каратимуть порушників комендантської години