Ляшко вступився за свого охоронця після співів російських пісень: "Замовні звинувачення"

Олег Ляшко та Євген Стипанюк. Фото: скрін Ютуб
Олег Ляшко та Євген Стипанюк. Фото: скрін Ютуб

Нещодавно снайперка Емеральд розповіла, що їй довелося пережити в шлюбі з Євгеном Стипанюком. Це було насилля, погрози фізичної розправи та абьюз. Зокрема жінка розповіла й про те, що Стипанюк сидів в Києві, а отримував кошти як на передовій. 2 листопада на своїй сторінці в Інстаграм, колишній нардеп Олег Ляшко вперше прокоментував всі звинувачення Емеральд, які полилися на його охоронця. Ляшко розповів, що не хоче витрачати свій на безглузді та брехливі і замовні звинувачення. Після цього колишній нардеп зазначив, що зараз немає нічого важливішого за перемогу України. Тому, як солдат ЗСУ, він робить все для цього.

"Мені наснився сон": чоловік Руслани Писанки зізнався, чому наважився перепоховати прах дружини

Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram
Ігор Ісаков та Руслана Писанка, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Відома українська телеведуча та акторка кіно і театру Руслана Писанка могла б святкувати у цьому місяці, 17 листопада, свій день народження, однак її сердце припинило битися ще у липні минулого року. Її життя забрала агресивна форма раку. Декілька днів тому чоловік Руслани Ігор Ісаков вирішив перепоховати її прах із крипти Спасо-Преображенського собору, на кладовище в Берківцях, де спочивають її рідні. Він розповів, що це рішення було викликане його тривожним сном.

Новий церковний календар: які зимові свята українці відзначатимуть вже в листопаді

Церква, фото: Знай.ua
Церква, фото: Знай.ua

Нещодавно Православна церква України перейшла на новоюліанський календар. Відповідно змінилися й дати святкування. З першого вересня, свята почали відзначати за новим календарем - на 13 днів раніше. Тому, частина свят з грудня перейшла в листопад. На останній місяць осені припадає й Різдвяний піст. Розпочнеться піст вже 15 листопада та триватиме до надвечір'я Різдва Христового - 24 грудня. Окрім цього в листопаді відзначатимуть ще декілька великих релігійних свят з новою датою.

"Цікава арифметика": абоненти запідозрили "Київстар" у шахрайстві

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Абоненти скаржаться на якість надання послуг мобільним оператором "Київстар". Абонентка поскаржилася на Київстар через те, що гігабайти інтернету за її тарифом чомусь закінчуються раніше, ніж вона їх могла б використати. Клієнтка стверджує, що фізично не могла використати стільки інтернету за такий проміжок часу. Вона припустила, що це якийсь акт шахрайства чи збій у системі. У "Київстар" відреагували на скаргу та запевнили, що не використовують жодних шахрайських схем.

Нардеп від "Батьківщини" Андрій Ніколаєнко на смерть збив 18-річну дівчину: кадри з місця

ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція
ДТП на Житомирській трасі, фото: Нацполіція

З'явилася інформація, що у п'ятницю, 3 листопада, народний депутат України від фракції "Батьківщина" Андрій Ніколаєнко на своєму автомобілі збив на смерть 18-річну дівчину. Трагедія сталась на Житомирській трасі. За даними джерел, ДТП сталася на території Житомирської області. Попередньо відомо, що в автомобілі народний обранець був із дружиною. Пізніше представники Нацполіції уточнили, що водій автомобіля "Mercedes-Benz GLE" здійснив наїзд на пішохода, рухаючись у напрямку Чоп у крайній лівій смузі руху.