Повномасштабна війна та загальна мобілізація в Україні продовжуються — військкоми досі продовжують свою діяльність, іноді не так, як хотілося б пересічним громадянам.

Нещодавно, наприклад, вони увірвалися до готелю на Закарпатті, забрали чоловіка та відібрали у нього телефон. Ним виявився простий водій, який мав везти дітей на змагання. А зараз Любомський районний суд вибрав вирок для чоловіка, який намагався ухилитися від армії

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

Його спочатку хотіли засадити на три роки до в'язниці, проте обмеження волі змінили на випробувальний термін. Якийсь Сергій отримав персональну повістку під особистий підпис ще в червні. У документі йшлося про необхідність прибути до ТЦК та СП для подальшого проходження служби до ЗСУ. Українець цього не зробив.

У суді він повністю визнав свою провину, наголосивши, що не зробив цього через двох дітей, яких самостійно виховував. Їм ще нема 18 років. Подружжя поряд не було, вона виїхала за кордон навесні і не думає повертатися до України. Дітьми не цікавляться, а де вона — нікому не відомо.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Виховання дітей лежить повністю з його плечах. А крім малечі, у чоловіка батьки пенсіонери. У мами інвалідність ІІІ групи. Тому громадянин і просив суд зважити на обставини, не караючи його серйозно.

Нагадаємо, на Закарпатті мобілізували водія, який віз дітей на змагання: "Пояснення їм не аргумент!"

Як повідомляв "Знай.uа", поліція затримує українців на вимогу ТЦК через розшук: адвокат відповів, чи це законно

Знай.ua писав, чоловіки масово звільняються з роботи через загрозу мобілізації: росіяни запустили черговий фейк