Національна поліція продовжує працювати у всіх українських областях, затримуючи зловмисників після різного ступеня вчинених правопорушень.

Здебільшого немає нічого серйозного і навіть критичного, що могло б статися за умов військового становища. Однак неприємні випадки все ж таки є. Наприклад, у Києві було затримано чоловіка, який напав на перехожу жінку з маленькою дитиною.

Поліція, авто, скріншот: YouTube
Поліція, авто, скріншот: YouTube

Він був у стані алкогольного сп'яніння... йому не сподобалося, що вони розмовляли українською мовою, тому громадянин почав лаятись на них, а потім і зовсім облив їх пивом. Копи знайшли відео у соціальних мережах, сам конфлікт виник у Дніпровському районі Києва.

"За словами потерпілої, чоловік погрожував їй та її малолітній дочці на дитячому майданчику через те, що вони розмовляли українською мовою. Крім цього, порушник нецензурно висловлювався, облив жінку пивом та висловлював антиукраїнські гасла”, - повідомляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

36-річний уродженець Вінницької області попався, зараз копи перевіряють, чи має він якийсь зв'язок з "російським світом" та іншими інцидентами. Його покарали за статтею 173 КУпАП "дрібне хуліганство".

Нагадаємо, 70-річний пенсіонер накинувся з ножем на українця через вигул собаки: тепер може "сісти" на 8 років

Як повідомляв "Знай.uа", вбрані у формі під прикриттям титушок: ветеран показав мафію, яка обманює киян на вулицях міста

Знай.uа писав, мати вирішила вбити своїх дітей через фільм,батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя a>