Верховна Рада України ухвалила важливі законопроекти про поштовий зв'язок, які впроваджують нові практики у сфері. Проект "Про поштовий зв'язок", пов'язаний з випуском NFT (цифрової марки) та проект №8423, який упорядковує застосування зброї працівниками "Укрпошти".

Перша з марок, обіцяють, буде спрямована на збирання коштів на допомогу Збройним Силам України. Це нововведення покликане стати частиною закону про поштовий зв'язок, запропонованого главою "Укрпошти" Ігорем Смілянським.

З іншого боку, законопроект №8423 покликаний упорядкувати застосування зброї працівниками "Укрпошти". Він надає право на носіння та використання зброї, а також засобів самооборони та індивідуального захисту персоналу операторів поштового зв'язку, який пройшов спеціальну підготовку.

Закони про поштовий зв'язок "Укрпошти" / фото: Facebook Ігоря Смілянського
Закони про поштовий зв'язок "Укрпошти" / фото: Facebook Ігоря Смілянського

Важливо сказати, що ці нові правила спрямовані на захист об'єктів поштового зв'язку та персоналу під час перевезення поштових відправлень та коштів.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого
Показати ще

"Наша зброя буде призначена виключно для доставки пенсій до звільнених міст та сіл України", — розповів у посту глава компанії.

Перелік посад, що мають право на носіння та використання зброї, визначатиметься відповідними центральними органами виконавчої влади, які забезпечують формування державної політики у сферах поштового зв'язку та забезпечення охорони прав людини та громадської безпеки.

Ці законопроекти зроблять галузь поштового зв'язку сучаснішою, забезпечуючи її безпеку та ефективність в умовах сучасних викликів та завдань.

"Як говориться, ми тепер "оцифровані та озброєні"", — зазначив Ігор.

Нагадаємо, чоловік хоче перейменувати Україну та "скасувати" права жінок через суд: яким було рішення

Раніше ми писали про те, що магнітні бурі потужної сили накриватимуть Землю: фахівці попередили про небезпеку

Як повідомляв Знай.ua, гречка на дієті, рис вирішив набрати вагу: в Україні оновили ціни на популярні крупи