Україна може повернути Кримський півострів назад під свій контроль дипломатичним шляхом, і це цілком реальний сценарій того, що відбувається.

Про це 24 каналу розповів політичний та економічний експерт Валерій Клочок.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Справа в тому, що півострів незабаром справді може повернути під контроль офіційного Києва, і росіянам доведеться з ганьбою бігти звідти, проте перед цим Збройні сили України будуть зобов'язані провести серйозну роботу з демілітаризації, і в тому числі там незабаром буде багато "бавовни".

Чоловік зазначив, що дипломатія у цьому питанні має шанс на життя, і це як один із сценаріїв деокупації Криму.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Звільнення півострова може статися раптово для всіх українців, як і закінчення війни.

"В умовах війни ми навряд чи дізнаємося правду. Ми зможемо аналізувати докладніше постфактум", - каже політичний та економічний експерт.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Дипломатичний шлях можливий у тому випадку, якщо ЗСУ встигнуть провести там колосальну роботу з демілітаризації. Ми вже змогли вбити деякі об'єкти військової інфраструктури.

"Ми примушуватимемо росію до "жесту доброї волі". Це, фактично, той самий примус до світу, про який свого часу говорили росіяни. Сьогодні Україна і Захід змушують Росію до миру, і хоча ця тема не набула ще такого розголосу, воно відбувається”, – наголосив Валерій Клочок.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ потрапили в оточення і 60 годин боролися за життя - вибрався лише один .

Раніше ми повідомляли, що боксера-путініста, який підтримав вбивства дітей України, спіткала карма: сім'я різко зменшилася.