Нескінченна хуртовина та страшні кучугури на дорогах Одеської області обернулися низкою подій, які змусили тимчасово закрити кілька магістралей.

Вранці 26 листопада через бурю трасу М-15 Одеса-Рені довелося закрити, а дорогу Київ-Одеса (М-05) тимчасово обмежили для вантажівок.

Станом на даний момент 116 населених пунктів залишилися без електрики, а регіон торкнуться численних аварій.

Негода в Одеській області
Негода в Одеській області

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомляє, що орієнтовний час заборони руху буде 12 годин.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Інформація про зняття заборони та поновлення руху автотранспорту буде надана додатково.

Серед трагічних подій, які зазнала стихія, стали дві серйозні аварії. Під тиском снігової хуртовини та ожеледиці зерновоз перекинувся біля села Червона Коса, у той час як автобус, який перевозив 22 пасажири, з'їхав у кювет в Ізмаїльському районі. На щастя цього разу обійшлося без постраждалих.

"Рух тимчасово перекривається для великовантажного транспорту у зв'язку з погіршенням погодних умов (інтенсивний сніг, шквальний вітер та ожеледиця), з метою забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки та недопущення скоєння дорожньо-транспортних пригод та виникнення заторів", - йдеться у дописі.

Патрульна поліція та аварійні служби активно працюють на місці пригод, здійснюючи евакуацію постраждалих транспортних засобів та допомогу людям. Співробітники поліції та рятувальники уважно стежать за ситуацією, забезпечуючи безпеку та надаючи допомогу громадянам у скрутних умовах.

Негода в Одеській області
Негода в Одеській області

Негода в Одеській області
Негода в Одеській області

У цій обстановці, влада регіону радить бути особливо обережним на дорогах, дотримуватися рекомендацій екстрених служб і не ризикувати без необхідності. Прогнозується, що заборона на рух великовантажного транспорту на окремих ділянках дороги М-15 триватиме до 12 години, проте додаткова інформація буде надана пізніше.

Незважаючи на складну погодну обстановку, рятувальники продовжують свою роботу, усуваючи наслідки негоди та допомагаючи тим, хто опинився у скрутній ситуації. Відомі випадки героїчної допомоги, включаючи порятунок пацієнтів швидкої допомоги та допомогу постраждалим внаслідок аварій.

У зв'язку з поточною ситуацією, служби звертаються з проханням бути пильними, дотримуватись обережності та у разі потреби звертатися за допомогою до екстрених служб.

Нагадаємо, Крим може повернутися в Україну шляхом переговорів, експерт розповів, як це можливо: "Примушуватимемо"

Раніше ми писали про те, що українцям назвали регіони, де раніше за всіх почнуться відключення світла: "На жаль, доведеться"