Екстрасенс та шаманка Сейраш у новому інтерв'ю розповіла про те, чи вдасться розблокувати польсько-український кордон до кінця року, та про те, чи причетна росія до блокування.

Про це вона розповіла на своєму Youtube-каналі.

Шаманка Сейраш, скріншот: YouTube
Шаманка Сейраш, скріншот: YouTube

Шаманка говорить про те, що до кінця 2023 року будуть вестися активні перемовини щодо розблокування польсько-українського кордону.

Однак перші відчутні зміни ми зможемо побачити лише місяці через 3.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

"Перевізники будуть бастувати десь до лютого, тобто ще три місяці. До Нового року буде відбуватися дипломатична робота. Після Нового року ми будемо бачити процеси на вирішення цієї ситуації", - розповідає Сейраш.

Шаманка Сейраш. Фото скріншот з Instagram
Шаманка Сейраш. Фото скріншот з Instagram

Шаманка додала про те, що в учасниках блокування кордону, є люди, які отримали гроші від рф та стали ватажками певних протестних настроїв.

"Польські первізники хотіли привернути увагу, негарні люди, які мають зв'язки із росією підхопили тему та за гроші рф стали ватажками не зовсім вмєняємої акції. Це підбурювання. Перевізники дійсно стоять за ідею, яку просувають ватажки, куплені росією", - пояснила Сейраш.

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес розповіла, що у 2024 році у Близнюків з'являться нові амбіції, бажання більшого.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи знає Буданов, хто отруїв його дружину.

Також, Гані Абайдільдінов розповів, у якому році розвалиться росія