Стало відомо про те, коли може статися диво, і в російській федерації розпочнеться революція. Є єдина умова для того, щоб це сталося.

Про це 24 каналу сказав російський політолог та громадський діяч Аббас Галлямов.

мітинги в Росії
мітинги в Росії

Питання майбутньої революції на території росії все ще актуальне, і суспільство зовсім не задоволене діями путінського режиму. Але при цьому не можна стверджувати, що станеться це найближчим часом.

Якщо Кремль не змінить своєї стратегії, тоді це станеться, але народ продовжує терпіти.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Те, що ми у стратегічному плані рухаємось у цьому напрямі, моя думка не змінилася. Дивлячись на те, як влада слабшає, можна навіть сказати, що вона посилюється. Але я все-таки не стверджуватиму зі стовідсотковою ймовірністю, що революції трапиться, тому що їй революції завжди є альтернатива – реформи", - каже Аббас Галлямов.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Еліти можуть намагатися переконати путіна найближчим часом відмовитися від висування наступного терміну. Може з'явитися наступник, реформи якого допоможуть уникнути революції, і унеможливлювати такий варіант не слід.

Однак це зовсім не означає, що новий лідер відмовиться від ідеї війни в Україні, адже значна частина народу все ще підтримує цю ідею через пропаганду. Та сумнівів у перемозі України вже ні в кого не залишилося.

Росіяни на мітингу, скріншот
Росіяни на мітингу, скріншот

Зазначимо, що найближчі вибори в росії мають відбутися вже 17 березня 2024 року. Володимир путін поки що не висував свою кандидатуру на пост президента, але це цілком може статися на так званій "прямій лінії" з путіним. де росіяни можуть онлайн поставити диктатору свої запитання. Це відбудеться 14 грудня.

Нагадаємо, що до своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року року.

Раніше ми повідомляли, що у путина всього 6 місяців: астропсихолог розповів, як завершиться життя диктатора .