Олексій Кушнаренко, доброволець Збройних сил України та дбайливий батько, опинився у несподіваній ситуації, коли його водія офіційно оформленого на роботу зупинили на блокпосту. Цей випадок, коли працівника примусово відправили на службу, викликав шок та здивування.

Олексій, батько чотирьох дітей та дідусь, змушений був передати свій бізнес синові з інвалідністю та стати добровольцем у Збройних силах України, де він провів уже рік. Він надає фінансову підтримку ЗСУ, зберігаючи роботу свого бізнесу та сплачуючи податки. Підтримуючи свою сім'ю та служачи країні з тилу, Олексій виконує багато обов'язків.

Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook
Мобілізація авто для ЗСУ, скріншот: Facebook

Кілька днів тому на блокпосту в Закарпатській області співробітники міжміського ТЦК зупинили вантажівку Олексія, яка водила його співробітник та перевозила вантаж.

Пост Олексія Кушнаренка / фото: скріншот Facebook
Пост Олексія Кушнаренка / фото: скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

[quote author=""]"Водія офіційно оформленого на роботу, матеріально відповідального, силою витягли з кабіни, запакували, відвезли до ТЦК, визнали за годину придатною до служби та відправили до Рівного на навчання, тому що в армії він не служив. Повелися як зі худобою, забрали документи, вилучили телефон, – повідомив Олексій у своїй посаді.

У той же час машину просто залишили стояти на дорозі відкриту без надання будь-якої безпеки вантажу.

Для Олексія питання стало відкритим: навіщо боротися за країну, якщо сам будинок перебуває під загрозою? Кушнаренко, висловивши невдоволення у своєму посту, обіцяв знайти причетних до події.

Цей випадок став яскравим прикладом нестачі захисту та поваги до тих, хто несе службу за кордоном. Як їх права та майно можуть бути забезпечені, якщо такі інциденти є неминучими?

[quote author=""]"Тил, мій тил, ти вже давно згнив. Дізнаюся кожного причетного, приїду в гості, не сам, готуйтеся, чекайте. Владо, моя, наша влада, що ти твориш. Державе, ти думаєш, тебе багато буде охочих захищати при такому відношенні?», — заявив Олексій.

Пост Олексія Кушнаренка / фото: скріншот Facebook
Пост Олексія Кушнаренка / фото: скріншот Facebook

Згодом Олексію допомогли повернути машину та вантаж, але водія врятувати не вдалося, тому йому доведеться вступати до лав службовців.

Олексій наголосив на необхідності уваги до проблем службовців та озвучив несправедливість таких ситуацій, що викликало обговорення та привернуло увагу до важливості забезпечення захисту тих, хто служить своїй країні.

Раніше ми писали про те, що переселенка майже рік "доїла" з держави пенсію померлої мами - збитків вистачить на тюремний термін

Як повідомляв Знай.ua, чи працює статус "дитина війни" під час "повномасштабки" - чи можна отримати пільги та які

Також портал Знай.ua писав, що власник ресторану помстився "тролям", які некрасиво з ним надійшли: "герої" дуже образилися