Інспектори благоустрою Києва за останні два тижні видали понад 4 тисячі приписів і склали майже 400 протоколів через несвоєчасне прибирання снігу.

Про це повідомив заступник міського голови Петро Пантелєєв на офіційному сайті.

Сніг з дощем, скріншот: YouTube
Сніг з дощем, скріншот: YouTube

За його словами, під час снігопадів інспекція посилено стежить за розчищенням територій та зупинок громадського транспорту, зокрема біля станцій метро. Адже метрополітен часто є укриттям під час повітряних тривог.

"Підхід простий і справедливий для всіх – відповідальний за стан території несе персональну відповідальність за прибирання, адже йдеться про ризик травмування людей. І тут немає різниці, чи це приватна власність чи на балансі комунальних підприємств, мають забезпечити порядок”, - заявляє він.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Сніг. Фото: скрін youtube
Сніг. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, за Правилами благоустрою Києва утримання закріплених територій є обов'язком балансоутримувачів. За покинуті ділянки на них чекають штрафи: для фізосіб – до 1360 грн, для посадових осіб та підприємців – до 1700 грн.

Найбільша увага приділяється громадським територіям та об'єктам транспортної інфраструктури.

Нагадаємо, українських водіїв можуть серйозно оштрафувати, якщо вони не зроблять "це" до 1 січня 2024 року

Як повідомляв "Знай.uа", чому українські пенсіонери судяться з ПФУ: проблеми із соцвиплатами

Знай.uа писав, в дитячій рожевій шапці та з надувним матрацом:прикордонники затримали чоловіка, який вчетверте "штурмував" кордон