Екстрасенс та шаманка Сейраш у новому інтерв'ю розповіла про те, чи очікують Україну масовані ракетні обстріли цієї весни. Вона зазначає про те, що всім майстрам магії випадає приблизна одна і та сама дата атаки.

Про це вона розповіла телеканалу "ТОР".

Сейраш. Фото скріншот з Youtube
Сейраш. Фото скріншот з Youtube

Шаманка розповідає, що розвідронами та одиничними ракетами, росіяни моніторять місцезнаходження нашого ППО, для того щоб нанести більш масштабний удар. Вона вважає, що країна-агресорка почне запускати десятки ракет по нашій країні, як тільки суттєво похолодає.

"Вони чекають потрібної погоди та ключових дат. Вони зараз розвідронами намагаються виробити тактику змішаних атак на Україну, для того, щоб заплутати наше ППО", - зазначає дівчина.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Сейраш також назвала приблизну дату обстрілу, коли саме опупанти готують масовану атаку.

Шаманка Сейраш
Шаманка Сейраш

"У їх планах випадає до середини грудня обстріляти. Це випадає у всіх майстрів. Ось його вже видно" - розповідає шаманка.

Також Сейраш повідомила про те, що у грудні одиничні ракети та фальш-цілі будуть дуже часто з'являтися в нашому просторі.

"Їм цікаво, щоб ми мерзли та тяжко і важко страждали, а не в -1 могу спокійно "пропєтлять" із ліхтариками та павербенками. Основними цілями цієї хими буде енергетична та військова інфраструктура", - повідомляє екстрасенс.

Як повідомляв Знай.ua, Вергелес розповіла, що у 2024 році у Близнюків з'являться нові амбіції, бажання більшого.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи знає Буданов, хто отруїв його дружину.

Також, екстрасенс пояснила блокування кордону та "руку кремля"