Динаміка цін на скраплений газ змінилася. Українські заправні станції досить активно знижують ціни на цей вид палива. Як змінилася ситуація за останній тиждень, показують дані моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період із 1 по 8 грудня середня роздрібна вартість зрідженого газу знизилася на 1,50 гривні - до 35,25 гривні за літр. При цьому цінник на цей вид палива зменшили практично всі мережі АЗС.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, згідно з даними моніторингу, на станціях ОККО та WOG автогаз за тиждень знизився в ціні на 1,00 та 1,05 гривні – до 35,64 та 35,56 гривні за літр відповідно. Столична мережа АЗК KLO зменшила вартість цього палива на 1 гривню – до 34,99 гривні за літр. "Укрнафта" зменшила цінник на 1,50 гривні та пропонує паливо по 34,40 гривні за літр.

Автогаз, скріншот: YouTube
Автогаз, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Слід скасувати, що рекордне падіння ціни на автогаз за тиждень було зафіксовано у мережі Motto – на 3 гривні, до 34,98 гривні за літр. Найменше здешевлення в мережі "Авіас" - на 23 копійки, а також VostokGaz - на 20 копійок. Автогаз у цих мережах коштує 36,09 та 35,99 гривні за літр відповідно.

Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr
Ціни на автогаз. Фото: скрін enkorr

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українських водіїв можуть серйозно оштрафувати, якщо вони не зроблять "це" до 1 січня 2024 року.

Також наш портал інформував, ситуація може круто змінитися: українців попередили про нові ціни на бензин та дизпаливо.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, небезпечна жижа замість бензину: як визначити якість палива та вберегти авто.