Стало відомо про те, чи зможе дожити російський диктатор путін до Гааги, чи він набагато раніше вирушить із Кобзоном на гастролі.

Про це 24 каналу розповів політолог Микола Давидюк.

Володимир Путін
Володимир Путін

На даний момент путін користується своїм дипломатичним імунітетом, як президент країни, і він до останнього намагатиметься не залишати територію країни, або ж їздити тільки до країн, де його не затримають. Прилетіти на G20 чи на засідання ООН він, звичайно, не зможе, бо боятиметься затримання.

У той же час Микола Давидюк зовсім не вірить, що путін колись потрапить до Гааги, оскільки російського диктатора можуть раніше вбити, ніж це станеться. Зроблять це свої ж, адже він справжній тягар для більшості еліт.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Вони готові одразу отримати нового царя з подібними амбіціями, але буде менш токсичним для них. На їхню думку, ліквідація путіна дозволить усунути всю провину на нього, а також звільнити країну від санкцій.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Самому путіну вже складно зберегти своє життя, і він захоче отримати гарантії, щоб поїхати доживати своє життя далеко від усіх. Але світові вже не вигідно зберігатиме йому життя, оскільки будь-який диктатор, який розв'язав велику війну і безчесно її програв, за умовчанням помирає.

"Коли ти програв супервелику, суперпафосну, супербравадну війну, яку ти обіцяв за 2–3 дні виграти, ти вже нікому не потрібен – ні чужим, ні своїм. Але не потрібний живим, а мертвим – чому ні? - продовжує політолог.

Нагадаємо, що Володимир путін може позбутися президентського крісла вже в березні, політолог розповів про змову еліт .

Раніше ми повідомляли, що до своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року.