Колекціонери можуть щедро заплатити не лише за рідкісні монети, а й за деякі інші речі. Наприклад, стара ялинкова іграшка може оцінюватися у дуже відчутну суму. При цьому вона зроблена не зі скла, а картону. Як вона виглядає, показали на сайті Violity.

Продавець із Києва виставив на онлайн-аукціон дуже цікавий лот – стару ялинкову іграшку. Прикраса є жабою золотого кольору, зробленою з картону. Розміри іграшки 7,5 на 5 см.

Ялинкова іграшка. Фото: violity
Ялинкова іграшка. Фото: violity

За словами власника, іграшка виготовлена ​​в техніці "Дрезденський картонаж" і їй уже кілька десятків років. При цьому точний вік не називає.

Зовні ялинкова прикраса виглядає, як дрібничка, яка не має жодної матеріальної цінності. Втім, продавець оцінив іграшку в 10 тисяч гривень, що дорівнює вартості непоганого смартфона.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Ялинкова іграшка. Фото: violity
Ялинкова іграшка. Фото: violity

При цьому стан іграшки далеко не ідеальний - золота фарба почала лущитися, картон почав пересихати, а на поверхні багато потертостей. Проте це не завадило встановити на колекційну річ такий цінник.

Ялинкова іграшка. Фото: violity
Ялинкова іграшка. Фото: violity

Варто зазначити, що за лотом спостерігає понад десять осіб, а отже подібні ялинкові прикраси мають своїх шанувальників і можуть бути продані за хороші гроші.

Раніше портал Знай повідомляв, не тільки монети: українців може збагатити проста іграшка – колекціонери віддають фантастичні суми.

Також наш портал інформував, колекціонери почали полювання на "радянські" ляльки – готові купити за тисячі доларів.

Крім того, ми писали, великі гроші за маленьку монету: як виглядають копійки, за які можна отримати тисячі гривень.