У разі поразки війни в Україні шляхи готові евакуюватися до Південної Америки, принаймні таку легенду розповідають наближені до Кремля джерела.

За словами екс-спічрайтера Путіна Галлямова, проект називається "Ноєв ковчег", займається проектом та деталями, і готував його ще з весни 2022 року глава "Роснефти" Ігор Сєчін. Інформацію про це поширюють телеграм-канали.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

У повідомленні йдеться, що путіна можуть транспортувати до "дружні" республіки неподалік ненависного російського лідера США.

Спочатку для втечі розглядали Китай, але в Кремлі вирішили, що китайці не люблять тих, хто програв, тому зараз для евакуації розглядають Аргентину та Венесуелу.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У той же час, проєкт "Можемо пояснити" з посиланням на джерела, близькі до адміністрації путіна, повідомляє, що до евакуації готуються майже всі вищі чиновники та держменеджери. Також повідомляється, що чиновники з уряду та адміністрації колії купують нерухомість та посвідку на проживання у Венесуелі, Парагваї та Еквадорі.

Відзнач що у Венесуелі "править" хороший знайомий путіна, який запрошений до Кремля на кінець грудня цього року і який "за методичкою" Путін днями анексував частину сусідньої держави.

У повідомленні також наголошують, що планів у путіна та його оточення достатньо, щоб стверджувати, що "все йде за планом", проте невідомо, за яким.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, що Володимир путін може позбутися президентського крісла вже в березні, політолог розповів про змову еліт .

Раніше ми повідомляли, що до своєї смерті путін побачить перемогу України: мольфар визначив, що буде навесні 2024 року.