Шановні читачі! Фахівці із сонячної активності прогнозують низку магнітних бур на грудень 2023 року, і це означає, що наступні тижні можуть принести кілька днів підвищеної сонячної активності, що викликає магнітні бурі на Землі.

Такі події можуть впливати на роботу електроніки та самопочуття людей, особливо метеочутливих.

Про це повідомляє Метеоагент.

Головний біль. Фото: скрін youtube
Головний біль. Фото: скрін youtube

Геомагнітні бурі, пов'язані зі спалахами на Сонці, є причиною обурення магнітного поля Землі, впливаючи на різні сфери нашого повсякденного життя. Прогноз на грудень дозволяє попередити про дні, коли ці явища очікуються.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Слабка магнітна буря очікується 12-13 грудня, а наприкінці місяця, з 21 по 23 число, планується триденна активність, починаючи з потужної бурі та її подальшим зниженням. Остання буря місяця, 30 грудня, передбачається сильною.

Прогноз магнітних бурь / фото: Уніан
Прогноз магнітних бур на грудень / фото: Уніан

Це лише прогноз, який може змінюватись протягом місяця через непередбачуваність сонячної активності. Однак, для людей, чутливих до метеоумов, такі події можуть вплинути на самопочуття.

Деякі з українців можуть відчувати головний біль, запаморочення, біль у м'язах та суглобах, підвищений тиск, а також інші симптоми, пов'язані з магнітними бурями.

Важливо пам'ятати, що вплив магнітних бур на організм ще не до кінця вивчений. Однак, для полегшення проходження цих періодів варто дотримуватися низки порад. Здорове харчування, помірні навантаження, догляд за собою та спокій можуть допомогти перенести ці дні без суттєвих негативних наслідків.

Будь ласка, зверніть увагу на своє самопочуття у ці періоди. Якщо ви відчуєте себе погано, приділіть час відпочинку та не забувайте про правильний спосіб життя.

Нагадаємо, немає ялинки - не біда: чим замінити святкове дерево на Новий рік, топ-5 рослин

Раніше ми писали про те, що запасайтеся вже зараз – чи не буде чим бадьоритися: у світі спостерігається глобальне зниження врожаю кави