Соціальними мережами все частіше ширяться відео з ТЦК, які вручають повістки в тренажерних залах, ринках або оздоровчих закладах. Такі "рейди" провели вже в Львові та області, Тернополі, Закарпатті та Дніпрі.

Цього разу в мережі шириться відео зі спортзалу Одеси. Відповідні кадри оприлюднили в одному з місцевих телеграм-каналів.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

На відео видно, що чоловіки в військовій формі спілкуються про щось з відвідувачами закладу. А жінки в цей час продовжують займатися спортивними вправами. Після кадрів з перших спортивних закладів в інших містах, в Одеських групах публікували відео про візит ТЦК до залу, де зовсім немає відвідувачів. Окрім цього в місцевих пабліках ширилася інструкція як діяти, якщо до закладу навідалися працівники територіального комплексу.

Скрін відео YouTube спортзал
Скрін відео YouTube спортзал

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Такі рейди вже стали звичними, адже тривають декілька днів поспіль в різних містах України. Вони перевіряють документи чоловіків та виписують повістки на мобілізацію. Також вони шукають військовозобов'язаних, які ухиляються від взяття на облік або ж ігнорують повістку. Водночас, в Закарпатському ТЦК пояснили, що це явище цілком законне. Адже на їх думку, ці чоловіки свідомо ухиляються від військової служби в лавах армії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, відсидітися не вийде ні в кого: в ТЦК попередили, хто перший в черзі до армії

Раніше портал Знай інформував, молодики вирішили помститися ТЦК за облави у спортзалах: конфлікт переріс у бійку

Також наш портал повідомляв, після рейдів ТЦК у спортзалах видають методички, як діяти при візитах воєнкомів