Минулого тижня працівники ТЦК штурмували спортивні зали та бази відпочинку у пошуках кандидатів на мобілізацію. Бійці на фронті підтримали таку ініціативу, частина українців вважає, що поповнювати ресурси ЗСУ потрібно заможними чиновниками та їх родичами.

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

Втім, проблема зараз стоїть дуже гостро, росіяни посилають на нашу територію все більше "м'яса", вдосконалюють дрони-камікадзе і наші любі захисники також хочуть відпочинку за майже 2 роки війни.

Велика частина військових досі так і не отримала повноцінну відпустку через повномасштабне вторгнення, втім вони також потребують відпочинку.

ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram
ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Після масштабних рейдів працівників ТЦК по спортзалам, стало відомо, що персонал розробляє "методички" у разі візиту представників військкомату у їх заклад.

Про це повідомляє заступник командира 3-ої ОШБр Максим Жорін у своєму телеграм-каналі.

Військовий опублікував у соцмережі скріншот переписки із начебто робочого чату персоналу відомої мережі спортивних залів "Sportlife".

Рейди ТЦК. Фото: скрін відео
Рейди ТЦК. Фото: скрін відео

На фото керівництво дає вказівки робітникам про те, що робити у разі візиту працівників ТЦК у їх заклад.

Чоловікам призивного віку радять перейти у схованки, а жінок просять замінити їх функціонал.

Методичка "Sportlife". Фото Telegram
Методичка "Sportlife". Фото Telegram

Максим Жорін вважає, що саме такій поведінці наших громадян найбільше радіють окупанти, які хочуть якнайшвидше захопити нашу країну.

"Пишуть, що це методички Спортлайфа для мамкіних уклоністов. Я бачу всі забули про лютий 2022го і ворожу армію під Києвом. А вони тільки цього і чекають", - пише екскомандир полку "Азов".

Нагадаємо, у ТЦК пояснили основну проблему мобілізації в Україні: "Через 2 години відправляють на передову"

Як повідомляв "Знай.uа", молодики вирішили помститися ТЦК за облави у спортзалах: конфлікт переріс у бійку

Крім того, штурм ухилянтів триває: працівники ТЦК беруть в облогу Sportlife та ринки