Відомий український музикант та лідер популярного гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк закликав чоловіків не чекати, доки до них навідаються працівники військкомату, а самостійно вступати до лав ЗСУ, адже окрім українців, немає кому захищати нашу країну.

Про це він розповів лідеру ТНМК Олександр Фоззі Сидоренко та журналіст Валерій Літонінський на Youtube-каналі "Пряма Червона".

Андрій Хливнюк. Фото Instagram
Андрій Хливнюк. Фото Instagram

"Це війна. Так сталося, що на нашу країну напали. Більше за нас, її нікому захищати. Треба йти і виконувати свій обов'язок. Не чекайте, поки прийдуть до вас у спортзал - самі йдіть і шукайте, чим ви можете знадобитися країні у цій війні", - закликає артист.

Він вважає, що усіх чоловік в Україні має об'єднувтаи лише одне бажання - захистити своїх сестер, мам і жінок та відбитися від окупантів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Андрій Хливнюк. Фото Instagram
Андрій Хливнюк. Фото Instagram

"Ці люди порушили всі свої обіцянки, і наплювали на всі наші "брудершафти" і документи. Ті міста, в які вони так любили приїхати, сісти за гостинний стіл та піти гуляти нічною Салтівкою чи Хрещатиком. Вони почали розвалювати ці міста артою разом із мирними жителями. Це пробачити неможливо. Єдина наша задача - відбитися від цього л*йна",- вважає Андрій.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк із "Бумбокс" зворушив українців новим кадром з фронту: "Молюсь щодня".

Як повідомляв "Знай.ua", "Є люди, яким потрібна моя допомога": Андрій Хливнюк розповів про те, як прийняв рішення стати на захист Україн

Також "Знай.ua" інформував Андрій Хливнюк і Коля Сєрга заінтригували фото із Залужним: " А казали що нема його"