В Україні уріжуть виплати деяким пенсіонерам: кому не пощастило

Українські пенсіонери / фото: Знай.ua
Українські пенсіонери / фото: Знай.ua

В Україні хочуть урізати виплати деяким пенсіонерам. Відповідний законопроєкт схвалено на засіданні Кабінету міністрів. Урізати виплати хочуть пенсіонерам, які добровільно пішли на співпрацю із ворогом, тобто зрадникам та колаборантам. Передбачається, що протягом терміну відбування покарання зрадники та колаборанти зможуть отримувати пенсію у розмірі, що не перевищує розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

В Україні визначилися з найкрасивішими чоловіками: ось вони, улюбленці жінок

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Горбунов та Винник, фото із соцмереж
Горбунов та Винник, фото із соцмереж

Для всіх наших читачів, які цікавляться новинами світу українського шоу-бізнесу, є дуже цікава історія. Уявіть собі, що в Україні вирішили обрати найкрасивішого чоловіка. І це все-таки трапилося – блогери в рамках проекту "besida.project" провели соціальне опитування та склали рейтинг найкрасивіших чоловіків України. До рейтингу найкрасивіших чоловіків України "увірвалися" співаки, танцюрист та шоумен. Серед красунчиків Козловський, Назар Грабар, Дантес, Добринін та, на диво, Олег Винник.

Споживачам повідрізають світло за борги: на оплату дали кілька тижнів

Українці без світла, фото: Unian
Українці без світла, фото: Unian

Найближчими тижнями в Україні почнуть відключати електроенергію споживачам, які накопичили борги. Відповідну заяву зробив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький під час засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. Відключення електроенергії загрожує не побутовим споживачам, а різним підприємствам, які ігнорують рахунки. Володимир Кудрицький зазначив, що держава визначила понад 5,5 тисячі підприємств, які не можуть бути відключені від електропостачання.

Українці "втопили в багнюці" Кондратюка через реакцію на закарпатський теракт: "Останні залишки розуму роздав разом з яйцями на Майдані"

Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел
Кондратюк та Козловський, фото з відкритих джерел

15 грудня на Закарпатті депутат сільради підірвав декілька гранат прямо під час засіддання. Внаслідок інциденту було поранено 26 осіб, з яких 6 - у тяжкому стані. Одному чоловікові посікло голову уламком ракети і лікарі зараз боряться за його життя. Мережею швидко розлетілися моторошні кадри, на яких жінка голосно кричить про допомогу і про те, що вона не може встати. Підривнику зробили нескладну операцію і він зараз перебуває у стабільному стані. Йому загрожує більше 10 років позбалення волі.

Рахунки українців у небезпеці: ПриватБанк попередив клієнтів

Банкомат "ПриватБанку", фото
Банкомат "ПриватБанку", фото

ПриватБанк попередив українців, що напередодні зимових свят активізуються шахраї та посилюється ризик втратити гроші. Як захистити рахунок від зловмисників, розповіли на facebook-сторінці фінустанови. Перед новорічними святами українці починають активно купувати подарунки для рідних та близьких. Цим періодом активно користуються шахраї, щоб виманити якнайбільше грошей. Для цього вони вигадають багато нових і хитрих хитрощів, але є способи захистити рахунок.