В Україні гостро стоїть проблема нестачі людей. Багато наших громадян виїхало закордон, велику частину мобілізували і дехто з них загинув чи був поранений.

Про це заявив директор Фонду "Повернись живим" Тарас Чмут.

Тарас Чмут, скріншот
Тарас Чмут, скріншот

Він вважає, що українцям потрібно готуватися до довгострокової війни. Чмут зазначив про те, що нам заращ вкрай необхідно думати на декілька кроків уперед, і лише таким чином будемо мати шанс перемогти у цій війні.

Директор Фонду "Повернись живим" зізнається про те, що зараз наша країна зараз стикнулась із проблемами мобілізації. Нам вкрай не вистачає людей, а кількість війська вкрай важлива для пеермоги над ворогом.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

"Нам треба думати, як зробити так, щоб ми не закінчилися. Ключова зараз проблема - люди. Людей немає. Купа людей поїхало, купа людей мобілізували, служать, загинули чи поранені", - говорить Чмут.

Тарас Чмут, фото: Instagram
Тарас Чмут, фото: Instagram

За його оцінками, росія переважає у боєздатності, тому Україні вкрай потребує західної підтримки.

"Росія - країна яка серійно робить літаки, корбалі, підводні чоіни, вертольоти, танки, артилерію та боєприпаси. У них є авіційні боєприпаси, крилати та балістичні ракети. Що є у нас? На жаль, у нас значно менше", - зазначає волонтер.

Нагадаємо, чи готова енергосистема до зими: Галущенко зробив тривожну заяву

Раніше ми писали, як підготуватися до відключень світла: у YASNO проінструктували споживачів

Як повідомляв Знай.ua, 700-1000 "Шахедів" на місяць: волонтер закликав українців перестати жити ілюзіями