У російському науковому журналі опублікована скандальна стаття про "першого самця у самки", або так звана "телегонія", на прикладі інтимного процесу росіянок з чорношкірими чоловіками.

Один із співавторів - 57-річний депутат Держдуми РФ Ігор Ананських. Він пояснив, що стаття присвячена збереженню "традиційних цінностей" та пропагує культ сім'ї.

Росіяни, скріншот
Росіяни, скріншот

Автори вдалися до маніпуляцій та псевдонаукових тверджень, як зазвичай це відбувається у росіян. Вони стверджують, що існує явище "телегонії", за яким гени першого інтимного партнера можуть впливати на наступних дітей жінки навіть від іншого чоловіка.

І наводять "приклад" про росіянок, які мали стосунки з чорношкірими під час олімпіад чи фестивалів. Згодом у шлюбі з білими чоловіками такі жінки, мовляв, народжували "темних" дітей, винуватцем чого були мутації хромосом.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Очевидно, що метою цієї пропагандистської публікації є дискредитація міжнаціональних шлюбів та відносин. Щоб посіяти недовіру та ксенофобію з приводу "чужорідних" партнерів.

Росіяни та їх "рішення"
Росіяни та їх "рішення"

Однак такий процес є досить логічним, на тлі повномасштабної війни, розв'язаної окупантами. Що більше їх помирає на фронті, то більше російських дружин залишаться одні. І тим більше з них спробують запровадити нові відносини, можливо, міжнаціональні.

Нагадаємо, скільки високоточних ракет залишилося у росіян: у повітряних силах назвали кількість

Як повідомляв "Знай.uа", затиш перед бурею та окупація українських міст: відома астролог дала прогноз на 2024 рік

Знай.uа писав, в Маріуполі показали, як окупанти осквернили місто – ніколи такого жаху не було