Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін "Мосе" вважає, що зараз українське суспільство не об'єднане задля перемоги над ворогом і дуже "розслабилося" порівняно із початком повномастабного вторгнення.

Про це він розповів у інтерв'ю ТСН.ua.

Військовий вважає, що зараз увага суспільства спрямована на внутрішніх сварках, яким взагалі не місце під час війни.

Максим Жорін. Фото Telegram
Максим Жорін. Фото Telegram

"Це дуже небезпечно. Треба розуміти, що всі сварки та конфлікти у суспільстві, розділення і розколення у думках, це все працює на руку росії і вона досить ефективно цим користується. Вона це закидає, стравлює у супільстві людей і тим самим забирає у нас можливість бідти монолітними та концентруватися на реально важливих справах", - пояснює Жорін.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Він вважає, що цього року ворог отримав перемогу у інформаційній війні, адже українці повелися на "вкиди" русні.

Максим Жорін
Максим Жорін

"Надвичайно важливо зараз прийти до тями, скинути із себе рожеві окуляри та мрії і зрозміти реальність. Варто перестати вірити в те, що завтра хтось завтра переможе замість них. Не вийде перечекати та повернутися до минулого життя", - зазначив заступник командира 3 ОШБр.

Жорін порадив українцям визначити для себе, те як вони можуть допомагати у боротьбі із ворогом. Він вважає, що не обов'язково кожен має захищати нашу країну на передовій, однак українці мають бути підготовані до оборони.

Нагадаємо, Максим Жорін: Як тільки росіяни зберуть під Бахмутом боєздатні сили, то знову будуть намагатися наступати

Як повідомляв "Знай.ua", екскомандир полку «Азов» Максим Жорін розповів, як насправді воюють кадирівці

Знай.ua писав, військовий пропонує відправити на фронт Дмитрука і Куницького: "В армії від них користі було б значно більше"