У Дніпрі правоохоронці викрили банду підлітків, які жорстоко розправлялися над безпритульними та фіксували свої звірства на відео. Хлопцям-нелюдам всього 14-19 років. Про це повідомляє пресслужба поліції на Дніпропетровщині.

Семеро хлопців у віці 14-19 років підозрюють у вбивстві бездомної жінки. Підлітки жорсткого побили свою жертву і завдали численних ножових поранень, від яких померла на місці. Усі свої дії злочинці фіксували на відео.

Підлітки б'ють безхатченка. Фото: скрін із відео/facebook.com/PoliceDniproRegion
Підлітки б'ють безхатченка. Фото: скрін із відео/facebook.com/PoliceDniproRegion

Крім того, банду підлітків перевіряють на причастя до інших злочинів. Зокрема, в ніч вбивства стався замах на чоловіка, який жив у недобудові. Втім, йому вдалося втекти від нападників та попросив викликати йому швидку.

"Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - зазначили у поліції.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Затримання підлітків-злочинців. Фото: скрін facebook.com/PoliceDniproRegion
Затримання підлітків-злочинців. Фото: скрін facebook.com/PoliceDniproRegion

Правоохоронці повідомляють, що діями підлітків міг керувати 23-річний житель Дніпра, який відбуває покарання за вбивство та розбійний напад. Злочинець контактував із підлітками через загальну групу в месенджері, куди хлопці завантажували відео своїх злочинів.

Фото: скрін facebook.com/PoliceDniproRegion
Фото: скрін facebook.com/PoliceDniproRegion

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на Закарпатті депутат підірвав себе у будівлі сільради: багато поранених.

Також наш портал інформував, копи спіймали 17-річного українця, який виманив у пенсіонерок понад 100 тисяч гривень: "син потрапив у ДТП" і помчала.

Крім того, ми писали, коп "продавав" ритуальній службі новини про покійників, але його навіть не посадили.